Bahçede Ritim Dersleri

Müzik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Okullarda insanların bu becerilerine yönelik faaliyetler düzenlenir. Bu faaliyetlerin sebebi müzik yoluyla beynin geliştirilmesi, öğrencilerin sanata yaklaşımlarının olumlu yaşantılarla düzenlenmesi, sanatı ve sanatçıyı seeven bir nesil yetiştirme gibi çeşitlği sebepleri vardır.

16.10.2015 1350

Bu nedenle okulumuzda müzik faaliyetlerine önem verilmekte ve derslerin verimli işlenmesi her türlü imkan yaratılmaya çalışılmaktadır. Öğrencilerin derslerin sıkıcı havasından kurtulmak için müzik dersleri zaman zaman bahçede işlenmekte ve bu sayede öğrencilerin diğer derslerle birlikte yaşantılarının da olumlu bir yöne doğru ilerlediği görülmektedir.

Bahçede Ritim DersleriBahçede Ritim DersleriBahçede Ritim DersleriBahçede Ritim DersleriBahçede Ritim Dersleri