Çalgı Toplulukları

Yapılan çeşitli deneylerde matematik, türkçe, fen bilimleri gibi derslerin yanı sıra bu derslerle birlikte nota eğitimi ve enstrüman (çalgı) dersleri alan çocukların, enstrüman eğitimi almayan çocuklara göre daha başarılı olduğu gözlemlenmiştir.

19.10.2015 2830

Okulumuzda uzun zamandır görev yapan müzik öğretmenimiz Deniz GÖMEÇ rehberliğinde öğrencilerimizde gerek ders içi gerek ders dışı faaliyetlerde bağlama, gitar, org, vurmalı çalgılar, melodika, fülüt gibi bir çok enstrüman öğretilerek çeşitli çalgı toplulukları ve koro oluşturulmuştur. Türk Halk Müziği çalgı topluluğumuz, fülüt topluluğumuz, pop orkestramız ve gitar topluluğumuz, okul korosu ve vurmalı çalgılar topluluğu bunlardan bazılarıdır.