Cumhuriyet Bayramı´nda Pasta Kestik!

Müzik dersi öğrencilerin toplum içerisinde saygın bir yer alması için düzenli çalışmalar yapmanın farklı yollarınan biridir.

19.10.2015 1456

Öğrenciler müzik yoluyla çeşitli konular hakkında bilgi ve düşünce sahibi olurlar. Bu amaçla derslerde öğretilen marşlar yoluyla vatan, millet  ve cumhuriyet sevgisi anlatılmaktadır. Cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında müzik derslerinde marşlar söylenerek ve cumhuriyet pastası kesilerek cumhuriyet bayramı kutlanmış ve öğrencilerle birlikte çok zevkli ders saatleri geçirmişlerdir.

Cumhuriyet Bayramı - Pasta KesimiCumhuriyet Bayramı - Pasta KesimiCumhuriyet Bayramı - Pasta KesimiCumhuriyet Bayramı - Pasta KesimiCumhuriyet Bayramı - Pasta KesimiCumhuriyet Bayramı - Pasta Kesimi