LÖSEV Standı

Tekkeköy Ortaokulu Atatürkçülük ve Demokrasi Kulübü öğrencileri toplum hizmeti kapsamında okulumuz içierisinde tüm ülkemizce bilinen LÖSEV derneği yararına satış standı açmışlardır.

19.10.2015 1883

Standla ilgilenen öğrencilere lösemi hastalığı hakkında bilgi verilip okulumuz öğrencilerinin bu hastalık hakkında bilgi sahibi olmaları sağlandı. Ve LÖSEV´den getirilen ve bizzat lösemili çocuk anneleri tarafından üretilen materyaller okulumuz öğrencilerine satışa sunulmuş ve elde edilen gelir LÖSEV derneğine iletilmiştir.