Müzik Sınıfı Yenileme Çalışmaları

Okulumuzdaki dersliklerin derslerin kültürüne uygun dizayn edilmesi kapsamında sınıfı yenileme çalışmaları yapılmıştır.

16.10.2015 2782

Okulumuz idaresi tarafından boya ve tamiratı yaptırılan sınıfımıza tek kişilik sıralar temin edilmiş. Tekkeköy Endüstri meslek lislisesinden yardım alınarak sıraların üzerine notalık yaptırılmıştır. Ayrıca öğrencilerimizin el birliğiyle temin edilen çok sayıda vurmalı çalgı hazırlanan rafa yerleştirilmiştir. Sınıfımıza talep edilen enstrüman bağış istekleride karşılık bulmuş. 1 adet elektro gitar ,1 adet bas gitar , 1 adet dijital bateri , 1 adet dijital bas anfisi 3 adet klasik gitar bağışlanarak öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Bu anlamda ilimizde bulunan Nüans müzik , Gitar müzik  , Uğurun gitar dükkanı , Ankarada bulunan Pan müziğe ve ayrıca sınıfımızın notalıkları ve çeşitli ihtiyaçları temininde yarımcı olan okulumuz velsi sayın Murat AYDINA TEŞEKÜRLERİMİZİ BİR BORÇ BİLRİZ.

Müzik SınıfıMüzik SınıfıMüzik SınıfıMüzik SınıfıMüzik SınıfıMüzik SınıfıMüzik SınıfıMüzik Sınıfı