Opera ve Piazza Gezisi

Opera ve Piazza Gezisi

Tekkeköy İlkokulu ve Ortakulu Atatürkçülük ve Demokrasi Kulübü öğrencileri ve ayrıca okullarda faaliyet gösteren müzik, görsel sanatlar ve teknoloji tasarım derslerinden açılan ders dışı egzersizlerine katılan öğrencilerin KÜLTÜR SANAT GEZİLERİ kapsamında ilimizde bulunan Samsun Devlet Opera ve balesinde sahnelenen "Masal Şatosu" ADLI oyunu izlemeye gitmişlerdir.

16.10.2015 2358

Oyunu hayranlıkla izleyen çocuklarımız oyunun ardından sanatçılara çiçek sunmuşlar ve oyunla ilgili övgülerini dile getirmişlerdir. Oyun bitiminden arta kalan zamanda Gazi müzesi ve Kent müzesini gezen öğrencilerimiz zevkli geçen bir günün ardından Piazza alışveriş ve yaşam merkezinin misafiri olarak burada bulunan oyun salonundaücretsiz olarak eğlenmişler ve sunulan ikramları yemişlerdir. Öğrencielrimize  güzel bir gün yaşatan gezi rehber öğretmenlerimiz Deniz GÖMEÇ ve Ayhan BOZOK öğretmenimize ayrıca Samsun Devlet Opera ve balesi sanatçılarına ve Piazza alışveriş ve yaşam merkezi yöneticilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Opera ve Piazza GezisiOpera ve Piazza GezisiOpera ve Piazza GezisiOpera ve Piazza GezisiOpera ve Piazza GezisiOpera ve Piazza GezisiOpera ve Piazza GezisiOpera ve Piazza Gezisi