Şehit Nejat Yaman Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, Bilimsel gelişmelere açık, Fırsat eşitliğinin sağlandığı, Milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan; Farklı kültürlere, hak ve sorumluluklara saygılı Bilim ve teknolojiyi yakından izleyen, Araştıran, uygulayan, üretken, Sorumluluklarının bilincinde, Çağdaş uygarlık düzeyinde yeniliklere sahip Nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Biz ; Öğrencileri çalışmaların odak noktası yapmak ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda yetiştirmek için varız. Biz ; Eğitimde mükemmel öğrenmenin itici gücü olabiliriz. Biz ; Kendisi ve çevresi ile barışık,çağdaş demokrat, insancıl,eğitilmiş bireyler yetiştirmek için varız. Biz ; Öğrencileri bulunduğu çağa göre değil,onları bekleyen çağa göre yetiştirirken milli değerlerden,genel kültüründen,Atatürk İlke ve İnkılaplarından ödün vermeden yetiştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuz hentbol branşındaki öğrenci takımlarımız birçok başarı elde etmişlerdir.

Saatler: 08:50 / 12:20 12:20 / 13:10 Öğle Arası 13:10 / 15:40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitnejatyamanoo.meb.k12.tr

Adres - 19 MAYIS MAH. 3104 CAD. NO 9 TEKKEKÖY/SAMSUN

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Ulusal Adres Veri Tabanı ve Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi doğrultusunda 2010 yılı sonu verilerine göre ; İlçe nüfusu 49.302 kişidir. İlçe Merkezi Nüfusu 36.852 kişi Köy Nüfusu 12.450 kişi

Adres - 19 MAYIS MAH. 3104 CAD. NO 9 TEKKEKÖY/SAMSUN

Ulaşım İlçemize belediye otobüsleri ve dolmuşlarla ulaşım imkanı vardır. İl merkezine yaklaşık 20 dakikalık mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçemiz İl merkazine 14 km. uzaklıktadır