10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü

Okulumuzda İnsan Hakları Günü (İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası) yapılan etkinliklerle kutlandı. İlk etkinlik, 10 Aralık 2014 Çarşamba günü 6. derste çok amaçlı salonda yapıldı. Okulumuz öğretmenleri Ayhan Bozok ve Gülay Aydın gözetiminde, sunuculuğunu 6-C sınıfından Yaren Güçlü ve Tuana Batı’nın yaptığı etkinlikte, aşağıdaki öğrencilerimiz izleyicilere günün önemine uygun şiirler okudu ve konuşma yaptılar.

15.12.2014 2164

Günün anlam ve önemi: Büşra Şipşak - 6C


Atatürk’ün insan hakları hakkındaki görüşleri: Ceren Azra Çıkış - 7B


Biz Dünya Çocukları (Şiir): Buse Kaya, Sıla Oktav, Melisa Çepnioğlu, Yasemin Ocak - 6C


İnsan Hakları (Şiir): Kardelen Oktav, Zeynep Meliha Yılmaz - 4B


İnsan (Şiir): Z.Ezgi Kaya, Nurşen Demir, Ö. Azra Korkmaz, Büşra Tekin - 1D


İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi (Şiir): Aysima Tuncel, Nurgül Tekinarslan – 4C


İnsanız (Şiir): Nisanur Köksal, Hakan Batı, Mustafa Yazıcı - 4A

Aynı törende insan hakları ile ilgili resim, afiş ve karikatürlerden oluşan bir sunu izletildi. İkinci etkinlik olarak kantin girişinde öğrencilerimizin görsel sanatlar dersinde insan hakları ile ilgili yaptığı resim ve afişlerden sergi açıldı. Ayrıca okul panosu İnsan Hakları Günü´ne uygun hazırlandı ve  beyannamenin 30 maddesi çoğaltılarak sınıf panolarına asıldı.

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü