18 Mart Çanakkale Zaferi

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi´nin 101. yıldönümü, okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan törenle kutlandı.

18.03.2016 1094

Okulumuz öğretmenlerinden Gönül ŞENER, Merve EREN ve Abdullah BEDİR tarafından hazırlanan tören 17.03.2016 tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi. Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Abdullah BEDİR´in yaptığı, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından okulumuz 4-B sınıfı öğrencisi Nursima ÇİÇEK tarafından "Çanakkale" ve 4-C sınıfı öğrencisi Zehra Gül KOÇAK tarafından "Çanakkale Destanı" adlı şiirler okundu. Daha sonra okulumuz 5. sınıf öğrencilerinden Umut EKİNCİ, Mertcan TOGAR, Batuhan CÜCEN ve Enes Malik UZUN tarafından "Ceddin Deden" isimli marş okundu.

Ardından, 4-A sınıfı öğrencilerinden İklimanur ŞEKER´in "Çanakkale" adlı şiiri okumasından sonra sahneye çıkan 8-C sınıfı öğrencilerinden Ceyda Ceren AFYON, "Eledim Eledim" adlı türküyü seslendirdi. Programın sonunda okulumuz öğrencilerinin oluşturduğu "Çanakkale Destanı Oratoryosu" büyük bir beğeniyle takip edildi.Hazırlanan program, izleyenlere hüzünlü, duygulu ve gururlu anlar yaşanmasını sağladı.

Programın hazırlanmasında ve gösteriminde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, saygı ve şükranla anıyoruz.

www.canakkale2015.gov.tr