18 Mart´ta Anlamlı Ziyaret

18 Mart´ta Anlamlı Ziyaret

Tarihimizde çok önemli bir yer tutan Çanakkale Zaferi için okulumuzda düzenlenen programda gurur ve hüzün bir arada yaşandı.

19.03.2015 1182

Programın hemen ardından "Kariyer Günleri Projesi" kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz, Samsun İl Jandarma Komutanlığı´ndan gelen askerlerle buluştu. Kadın ve Çocuk Kısım Amirliği´nde görev yapan astsubaylar, öğrencilerimize hem askerlik hakkında bilgi verdi, hem de kadına ve çocuğa yönelik şiddetle nasıl mücadele ettiklerini anlattılar. Kadına ve çocuğa yönelik şiddetle ilgili videoları büyük bir ilgiyle izleyen öğrenciler, etkinlik sonrasında askerlerle aynı karede yer almak için birbirleriyle yarıştılar.

Kariyer Günleri - Askerlik MesleğiKariyer Günleri - Askerlik MesleğiKariyer Günleri - Askerlik MesleğiKariyer Günleri - Askerlik MesleğiKariyer Günleri - Askerlik MesleğiKariyer Günleri - Askerlik MesleğiKariyer Günleri - Askerlik MesleğiKariyer Günleri - Askerlik MesleğiKariyer Günleri - Askerlik MesleğiKariyer Günleri - Askerlik MesleğiKariyer Günleri - Askerlik MesleğiKariyer Günleri - Askerlik Mesleği