Anadolu Yıldızları Türkiye Finalleri

Okulumuz öğrencilerinden 11 sporcumuzun yer aldığı Hentbol dalında Anadolu Yıldızları Samsın İli Karması takımı, Türkiye 7.si olarak ilimizi başarıyla temsil etmiştir.

05.05.2015 975

Öncesinde, Zonguldak-Ereğli´de Gurup 1.si olan; Samsun´da yapılan çeyrek finallerde 1. olan, Kayseri´de yapılan yarı finallerde de yine 1. olan il karması takımımız, Türkiye finallerinde 7. olarak güzel bir başarı elde etmiştir.  Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

İşte Dereceye Giren Takımlar:

1. İzmir

2. Ankara