Bir Şampiyonluk Daha!..

Okulumuz Hentbol Takımı, Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında Canik Fatih Temiz İmam Hatip Ortaokulu´nu yenerek şampiyon oldu.

03.03.2016 1295

Gurup müsabakalarında İlkadım Yıldırım Beyazıt Ortaokulu ve Canik Fatih Temiz İmam Hatip Ortaokulu´nu yenerek çapraz müsabakalarına çıkan, çapraz müsabakalarında da İlkadım Ticaret ve Sanayii Ortaokulu´nu yenerek finale çıkan Hentbol Takımımız, finalde tekrar karşılaştığı Canik Fatih Temiz İmam Hatip Ortaokulu´nu bir kez daha yenerek il şampiyonu olmuş ve Samsun´u bölge gurup müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştır.

Başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Recep YILMAZ olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkesi ve öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonra da yapacağı tüm karşılaşmalarda başarılar dileriz.