Hentbol Yıldızlar Gurup Müsabakaları

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 yılı Okul Sporları faaliyet programında çerçevesinde 09-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Ardeşen Spor Salonunda düzenlenen, toplam 20 Okul takımının katıldığı Yıldızlar Kız-Erkek Hentbol Gurup Müsabakaları sona erdi.

05.05.2015 1549

Okulumuz Henbol Takımı, B gurubunda 1. olarak Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Kars, Rize, Samsun, Sivas ve Trabzon illerinden katılım sağlayan müsabakalar sonunda erkeklerde A gurubu 1.cisi Rize Çaykur Ortaokulu, B gurubu 1.si Samsun Tekkeköy Ortaokulu, C gurubu 1.si ise Giresun Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

280 sporcunun katıldığı müsabakalarda guruplarından birinci olarak  çıkan takımlar 08-11 Mayısta yapılacak olan Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.