Kariyer Günleri Müzikle Şenlendi.

8. Sınıflara yönelik Kariyer Günleri Projesi kapsamında, bu hafta müzisyen Ferdi DEMİR ve arkadaşları konuğumuz oldu.

03.04.2015 1214

Deniz GÖMEÇ´in de eşlik ettiği müzik grubu, öğrencilerimize hem müzisyenlik hakkında bilgi verdi, hem de onlara birbirinden güzel türküler söyledi. Dinleti ile kısa sürede havaya giren öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte türkülere eşlik ederek renkli görüntüler sergilediler.

Kariyer Günleri, gelecek haftalarda farklı meslek erbapları ile öğrencilerimizi buluşturmaya devam edecek.