Kariyer Günleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Tekkeköy Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine yönelik Mesleki Tanıtım Buluşmaları hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında geçtiğimiz hafta okumuzda değerli konukları ağırladık.

29.02.2016 865

İlk olarak Kavak Acil Hekimi Sedat Kurt, öğrencilerimize tıp hakkında etkileyici bir sunum yaptı. Şu anda altıncı üniversitesini okuyan ve birçok spor dalıyla ilgilenen Kurt’un anlattıkları büyük bir ilgi ve şaşkınlıkla dinlendi.

İkinci konuğumuz olan Albay Ziya Ergün askeri liseler hakkında öğrencilerimizin kafalarındaki soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

Son günlerde yerel ve ulusal basında da haberleri yer alan Samsunlu gezgin ve lise fizik öğretmeni Mustafa Koç, okulumuzun geçtiğimiz hafta ki üçüncü konuğu oldu. Koç, sigarayı nasıl bıraktığını ve bu parayla 41 ülke ve 200 şehri nasıl gezdiğini anlatırken öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi. Büyük bir sevgi gösterisi ile uğurlanan Mustafa Koç, okulumuzu tekrar ziyaret etmek için söz verdi.

Proje, okulumuz öğretmenleri Sezen Tuncer, Deniz Gömeç ve Mevlüt Yamaç tarafından yürütülmeye devam edecek ve öğrencilerimizin merak ettikleri meslekler, yeni konuklarla tanıtılacak.