Okulumuza 30 Adet Bisiklet Gönderildi!..

Sağlık Bakanlığı´nın gençler arasında fiziksel aktiviteyi artırmak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla gerçekleştirdiği proje kapsamında okulumuza 30 adet bisiklet gönderildi.

18.12.2015 465

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan, Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam programı kapsamında daha sağlıklı bir yaşam ve çevre için bisiklet kullanımını teşvik etmek ve okullarda fiziksel aktivitenin artırılması amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından okulumuza bisikletler gönderildi.

Sağlık Bakanlığımız tarafından, çocuklarımıza ve gençlerimize düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılarak sağlıklarının korunması, gelecekte sağlık sistemimiz üzerinde oluşabilecek potansiyel yükün azaltılması için Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde okulumuza 30 adet bisiklet gönderildi.