Okulumuzda Kariyer Günleri Başladı

Tekkeköy Ortaokulu´nda 2014-2015 Bahar Dönemi hızlı başladı.

26.02.2015 1360

Akademik başarının yanı sıra gerçekleştirilmeye başlanan sosyal etkinlikler ve projeler ile de öğrencilerin kişisel gelişimleri destekleniyor. Bunlardan biri olan "Kariyer Günleri Projesi", her hafta çarşamba günü gerçekleştiriliyor. Çeşitli mesleklerden, eğitim hayatlarını başarı ile tamamlamış kişiler, geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimize meslekleri ile ilgili bilgi ve birikimlerini aktarıyor.

Bu bağlamda, 25.02.2015 Çarşamba günü okulumuz çok amaçlı salonunda Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi K.B.B. doktorlarından Dr. Bahadır GÖZAYDIN, 8. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrenciler heyecanla konuğumuzu dinlerken, merak ettikleri soruları da kendisine yöneltme fırsatı buldular.

Proje kapsamında Tekkeköy Ortaokulu, önümüzdeki çarşamba günü Samsun´daki sivil toplum örgütlerinden biri olan LÖSAM (Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği) sekreteri Sayın Kenan ÖZTÜRK´Ü ağırlayacak.

Kariyer Günleri