Samsunsporlu Celil Sağır Öğrencilerimizle Buluştu!

Samsunspor ve Milli Takımın eski futbolcularından Celil Sağır, okulumuzda öğrencilerimizle bir araya geldi.

15.04.2016 595

1994-2010 yılları arasında futbol oynayan ve kariyerinde Samsunspor, Fenerbahçe ve Türk Milli Takımı bulunan eski futbolculardan Celil Sağır 13 Nisan 2016 Çarşamba günü okulumuzdaki Kariyer Günleri etkinliğine katıldı.

Burada 8. sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Sağır, onlara profesyonel futbolculuk hayatından örnekler verdi. Hayatındaki en büyük keşkesinin eğitimini tamamlamamak olduğunu söyleyen Sağır, "O zamanlar hayatın hep öyle geçeceğini sanıyorduk. Hem sevdiğimiz işi yapıyor hem de para kazanıyorduk.  Ancak bugünkü aklım olsa kesinlikle Beden Eğitimi öğretmenliği ya da bir başka fakültede okurdum." derken söyleşi sonunda ise "Bugün burada yaşanmışlıkları, tecrübelerimizi, bilgi, birikimlerimizi aktarma şansı yakaladık. Başta Okul Müdürümüz Fatih Güngör olmak üzere, öğretmenlerimize ve beni pür dikkat dinleyen değerli öğrenci kardeşlerime gönülden teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.