SEÇMELİ GÖRSEL SANATLAR ÖĞRENCİLERİ İLÇE HALK KÜTÜPHANESİNDE

SEÇMELİ GÖRSEL SANATLAR ÖĞRENCİLERİ İLÇE HALK KÜTÜPHANESİNDE

Bu öğretim yılında uygulamaya başlayan bir kararla öğrencilerimiz seçmeli derslerin ilk dersin de kitap okuyorlar. Bu uygulamaya destek vermek ve kütüphanelerin önemini kavratmak amacıyla Seçmeli görsel sanatlar 5.6.7. sınıf öğrencileri öğretmenleri Ayhan Bozok gözetiminde Tekkeköy ilçe Halk kütüphanesine gezi düzenledi.

05.03.2015 616

16.17.18 Aralık 2014 tarihinde öğrencilerimiz 3 grup olarak kütüphane sorumlusu Cengiz Korkmaz’dan kütüphanenin işleyişi ve kuralları hakkında bilgi aldılar. Daha sonra kütüphane deki bölümlerde yer alan kitapları incelediler ve seçtikleri bir kitabı alarak bir ders boyu kütüphanede okudular. Kütüphanede yer alan bilgisayarlarda ödev yapılabildiğini, 5-6 sayfaya kadar çıktı alınabildiğini öğrendiler. Cengiz Bey öğrencilerden kütüphaneye hem kendilerinin hem de tanıdıklarının üye olmasını istedi. Çünkü kütüphanelere üye sayısına göre kitap geliyormuş. Bu geziye eşlik eden okul temsilcisi Ceren Azra Çıkış Kütüphaneye katkı için okulumuzda büyük bir üye kampanyasını en kısa zamanda başlatacaklarını söyledi.

İlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Geziİlçe Kütüphanesine Gezi