Yılın Sanat Okulu: Tekkeköy Ortaokulu!..

İlimizdeki okullarda eğitim öğretim kalitesini artırmak, farklı uygulamaları teşvik ederek; öğrencilerimizin ve ilimizin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla ilimizdeki tüm resmi ve özel tüm eğitim öğretim kurumlarını kapsayan Eğitim Yıldızları Projesi ödülleri sahiplerini buldu.

30.05.2016 1044

Her alan için alanında uzman kişilerden oluşan değerlendirme komisyonlarınca belirlenen 18 kategoride Eğitimin Yıldızları belli oldu. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Eğitim Ve Sosyal Yardım Vakfı ortaklığıyla yürütülen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Eğitimin Yıldızları Ödül Töreni Canik Kültür Merkezinde düzenlendi.

Okulumuz "Yılın Sanat Okulu" kategorisinde il birincisi seçilerek büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Öğretmenlerimiz Deniz GÖMEÇ, Leyla DEMİRBAĞ, Gönül ŞENER ve eski Görsel Sanatlar öğretmenimiz Ayhan BOZOK´a teşekkür ederiz. Ayrıca etkinliklere katılan tüm öğrencilerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz.